Četvrtak 21 Studeni 2019
Dnevni i tjedni tisak Večernji list

Večernji list

Zapis u trajanju petnaestak sekundi odmah je počeo kružiti aplikacijom WhatsApp
Read more...
O eventualno podnesenoj žalbi na ovu odluku u zakonskom roku od samo tri dana odlučit će Izvanraspravno vijeće dubrovačkog Županijskog suda.
Read more...
U očitovanju navode se i čitav niz spornih elemenata odluke, te je istaknula kako ona ne želi sudjelovati u stegovni postupcima na način an koji se je to zamišljeno.
Read more...
- Promjene su neophodne - napisala je Deniz uz fotografiju koja je dobila preko 160 tisuća lajkova i puno oduševljenih komentara pratitelja, koji su joj pisali kako je "pojam ljepote".
Read more...
Glavni državni odvjetnik Avichai Mandelblit je u obrazloženju prve takve optužnice protiv izraelskog premijera rekao da je Netanyahu optužen za podmićivanje, zlouporabu moći i prijevare.
Read more...
- Marko je interesantan, ostavio je u Dinamu dubok trag. Transferiran je za rekordan novac, imao je nekoliko godina pehova, a mi vjerujemo da bismo ga uspjeli vratiti na nivo kada je bio u Dinamu - prokomentirao je strateg Dinama mogući povratak Pjace
Read more...
Prgomet podsjeća kako je već davno prije rekao da ne želi obnašati dvije funkcije - predsjednika Gradske skupštine i predsjednika Kluba gradskih zastupnika HDZ-a.
Read more...
Ministar Krstičević uime HV-a ispričava se svima zbog skandala i izjavljuje da se HV treba obračunati s takvim ljudima te da je riječ o izdvojenim slučajevima
Read more...
Plenković je prethodno već apelirao na sindikate obrazovanja da nastave dijalog i prekinu štrajkati, jer će zaposleni u osnovnom i srednjem školstvu u mandatu njegove Vlade garantirano imati 20 posto veću plaću.
Read more...
Mladi par očekuje otprilike tristotinjak gostiju
Read more...
Zbog uloge je trebao pokazati kako izgleda bez majice. Izašao je iz kupaonice zamotan ručnikom a kada ga je ugledao redatelj Martin Campbell rekao mu je da mora skinuti kilograme.
Read more...
Roman govori o velikim i tragičnim, bolno ranjivim, a opet strastvenim iskustvima ljubavnih vrućica, to je priča u kojoj će svatko pronaći dio svoje osobne istine.
Read more...

QR-code

qrcode

Tko je prijavljen

Trenutno aktivnih Gostiju: 3