Subota 14 Prosinac 2019
Regionalni tisak Novi list.hr

Novi list.hr

 Idealni su za opuštanje uz čaj ili kavu.
Read more...
Svi proizvodi ručno su izrađeni u Hrvatskoj, a Lana je kao pobornica zdravog života, zadužena za njihovo osmišljavanje i odabir sastojaka
Read more...
"Premijer je dao do znanja da se nastavlja protiviti drugom referendumu o neovisnosti, stojeći uz većinu građana u Škotskoj koji se ne žele vratiti podjelama i nesigurnosti", priopćeno je iz premijerova ureda.
Read more...
"Učim od najgorih, treba licemjerno pokazati da sam uz narod i da sam, nakon što sam se danas cijeli dan vozio taksijem, sada tu da se pokažem da sam uz narod i da se vozim ZET-om", rekao je.
Read more...
Zagreb se na CNN-ovom popisu najboljih božićnih sajmova u svijetu našao u društvu renomiranih destinacija kao što je Beč, Strasbourg, Toronto, Prag, Firenca, Krakov, Birmingham, Kopenhagen, Berlin, Bruxelles, Barcelona, Stockholm i New York", navodi se u večerašnjoj poruci gradonačelnka sugrađanima.
Read more...
- Posebno me raduje što se proračun bazira na razvojnim investicijama, čak 90 milijuna kuna usmjereno je na investicije, a to je cifra veća od cijelog proračuna mnogih gradova i općina, ustvrdio je Rukavina.
Read more...
Grabar-Kitarović je na izbornom skupom u Virovitici, među ostalim, predstavila ideju o osnivanju demografskog fonda uz pomoć kojega bi se subvencionirale rate kredita mladim obiteljima. Predstavila je dijelove programa koji se odnose na umirovljenike, poljoprivredu te naglasila da OPG-i moraju biti nositelj poljoprivrede.
Read more...
„Nade ne da ima, nade nikada nije nestalo, ono što je potrebno je organiziran i trezven pristup, za početak odlazak na izbore, te da se HDZ, jer drugačije ne ide, izgna s vlasti“, zaključio je Milanović uz riječi da je to važno jer HDZ djeluje na način da „tko nije njihov, taj nije Hrvat, taj je izdajnik.
Read more...
Osim što koristi kreme za sunčanje, ljubiteljica je kozmetičke linije La Prairie
Read more...
Riječ je o neinvazivnom bezbolnom zahvatu koji traje tridesetak minuta, a cilj mu je revitalizacija i obnova stanica na način da potiče proizvodnju kolagena
Read more...
"John Lennon i njegove karakteristične sunčane naočale su međusobno neodvojivi. To su najmitskije sunčane naočale u povijesti rock and rolla", rekao je stručnjak iz aukcijske kuće Sotheby's Gabriel Heaton.
Read more...
„Ako se poveća broj zahtjeva za upis djece, vi ćete primiti tu djecu, ali ako sustavno godinama primate a ne širite smještajne kapacitete, onda briga za djecu nije sustavna nego populistička“, zaključila je Žilić.
Read more...

QR-code

qrcode

Tko je prijavljen

Trenutno aktivnih Gostiju: 7